OMTALE

 

Artikkel i Malviknytt
08.10.2016:

 

Artikkel i Adresseavisen 28.02.2016:

 

Artikkel i Adresseavisen 24.02.2016:

 

Artikkel på nrk.no 13.02.2016:

 

Artikkel i Adresseavisen og i Aftenposten 01.09.2015:

 

Artikkel i Adresseavisen
09.06.2016:

 

Referanser

SERES var en viktig brikke for meg i en krevende situasjon. Jeg trengte både coaching knyttet til selve separasjonen, samt juridisk rådgivning knyttet til bodeling. SERES kunne bistå med begge deler, som gjorde at den vanskelige prosessen ble lettere å komme igjennom. Jeg vil derfor anbefale SERES til de som er i krevende separasjonsprosesser, og som trenger noen å sparre med- slik at man kan komme seg videre.
— Kvinne, 41 år
Å være lykkelig skilt handler ikke bare om meg, men om meg og alle andre involverte; eksmann, barn, foreldre, svigerforeldre etc. Jeg kjenner at det er en stor jobb å gjøre å få alle brikkene på plass, og i denne prosessen er det godt - og kanskje helt nødvendig - å ha noen veiledere. For noen er en god venn tilstrekkelig. For meg har det vært fint å få veiledning fra Bjørn, i tillegg til familie og venner.
— Kvinne, 49 år
Bjørn er dyktig til å komme med forslag til praktiske løsninger ved skilsmisse. Han er flink til å lytte og sørger for at vi forplikter oss til foreslåtte løsninger
— Kvinne, 48 år
Timene hos Bjørn Frengstad i SERES var til stor hjelp i mitt arbeid for å komme over den verste kneiken etter samlivsbruddet. Frengstad evner å skape en trygg og god atmosfære rundt samtalene og bidro hele veien med viktige perspektiver i en kaotisk livsfase. Samtidig er han tydelig med klar tale når det kommer til realitetsorientering og i forhold til prosessen der egen styrke og likevekt skal gjenfinnes.
— Mann, 54 år
Har hatt veldig god hjelp hos Bjørn etter et plutselig og uventet samlivsbrudd.
Han har lyttet og veiledet meg for veien videre, og ikke minst gitt meg innsikt i min egen person.
Dette tar jeg med meg videre i livet.
Takk for god hjelp.
— Kvinne, 65 år